Manresa
Lleida
Per conèixer i confiar en un professional de la psicologia ens hem de fixar tant en els seus coneixements i experiència com en la seva manera de ser i de treballar. És per això que no farem un recull exhaustiu del nostre currículum, sinó una breu explicació del nostre treball.
    
     
Ja fa uns quants anys, quan encara estudiàvem a la universitat, vam fer pràctiques en centres hospitalaris, en diferents centres educatius, i també vam treballar amb joves en situació de risc. Això ens va portar a plantejar-nos el treball més administratiu que fèiem i, en acabar la carrera, vam aprofundir en psicologia humanista i en relacions personals. Posteriorment vam fer altres estudis universitaris, així com un màster de desenvolupament organitzacional i un treball personal i acadèmic en psicologia dinàmica que va durar un bon temps.
    
     
Al llarg dels anys, i després d'haver conegut i treballat en diferents àmbits, formació educadors, persones amb limitacions i centres mentals ens hem adonat que la persona no es pot enquibir en un sistema únic de pensament, i que només amb un treball interdisciplinari podem arribar a entendre què ens passa i com reaccionem.
    
     
La manera de ser i de reaccionar de cadascú depèn de molts factors, genètics, històrics, socials, psicològics, així com físics i espirituals. Tanmateix, no pretenem saber de tot, i el què podem oferir és una ajuda professional per tal que cada persona conegui i entengui una mica més el què li passa, s'alliberi de pors, i pugui viure amb més confiança i amb més goig.

Volem remarcar, també, la nostra tasca com a acompanyants o supervisors de diversos grups, ja sigui amb educadors, pares i mares, o amb diferents associacions, per tal que puguin optimitzar els seus propis recursos.

Eduard Fonts.
Psicòleg i terapeuta.

Col·legiat 2408
    
Eduard Fonts, psicòleg-psicoterapeuta. Col·legiat 2408 Telf. 692 10 2812 Correu:  efa@copc.cat
Qui som?
"A mesura que acceptem les nostres limitacions i qualitats,
ens trobem millor, i descobrim el nostre camí... ".